این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
| اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

نشستی با عنوان چشم‌انداز پرورش ماهی در قفس در دریای خزر (پیامدها، چالش‌­ها و ...) در روز برگزاری همایش

در روز برگزاری همایش، نشستی با عنوان چشم‌انداز پرورش ماهی در قفس در دریای خزر (پیامدها، چالش‌­ها و ...)، با حضور مدیر کل شیلات استان مازندران، اساتید برجسته دانشگاه‌­ها و مراکز تحقیقاتی، فرهیختگان و صاحب‌نظران شیلاتی و محیط زیستی برگزار می‌شود.

کمیته های علمی-تخصصی و اجرایی همایش مفتخر است در روز برگزاری همایش، نشستی را با عنوان چشم‌انداز پرورش ماهی در قفس در دریای خزر (پیامدها، چالش‌­ها و ...)، با حضور مدیر کل شیلات استان مازندران، اساتید برجسته دانشگاه‌­ها و مراکز تحقیقاتی، فرهیختگان و صاحب‌نظران شیلاتی و محیط زیستی در حوزه‌­های بوم‌­شناسی و آبزی‌پروری به همراه جمع کثیری از دانشجویان عزیز در تمامی مقاطع تحصیلی برگزار نماید. لذا از کلیه علاقه‌مندان و همکاران گرامی جهت شرکت در این اجلاس صمیمانه دعوت به عمل می­‌آید.

بازگشت1395/05/23
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !