این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
| اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

اولین همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار در در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد

اولين همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار با هدف ارائه آخرين نتايج تحقيقات علمي در زمينه آبزی پروری،روز چهارشنبه 7 مهر 1395 395 در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولين همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار با هدف ارائه آخرين نتايج تحقيقات علمي در زمينه آبزی پروری،روز چهارشنبه 7 مهر 1395 395  در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد. خانم دکتر حق پرست گفت: بی تردید تلاش می شود تا این گردهمایی عرصه ای برای تعامل، هم اندیشی و تبادل نظرهای علمی با ارائه آخرین یافته های پژوهشی میان اندیشمندان، صاحب نظران و بالاخص دست اندرکاران صنعت تولید ماهی کشور باشد. دبیر اجرایی همایش افزود: بخش آبزی پروری که تولید غذا و تامین مواد غذایی برای افراد جهان را بر عهده دارد، نمی تواند از شتاب گستره تغییرات و حجم اطلاعات و دانش بشری غافل بماند. مسائلی همانند نرخ بالای رشد جمعیت و نیاز به غذا و تامین آن خصوصاً در کشورهای در حال توسعه، نشان دهنده اهمیت توجه به بخش آبزی پروری و خصوصاً با تاکید بر حفظ محیط زیست و اکوسیستم های آبی است. معرفی تکنیک های نوین در آبزی پروری، کاهش بار آلودگی حاصل از این صنعت، بیوتکنولوژی و مدیریت منابع باارزش آبی و شیلاتی از اهداف این همایش می باشد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید.

بازگشت1395/07/07
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !